20 година колоније таписериста “Бошко Петровић”

Изложба таписерија из збирке “Атељеа 61”
Градски музеј, Бечеј
Установа за израду таписерија „Атеље 61“, Петроварадин

Година: 2018.

Дигитална верзија каталога