Ток виртуелних нити

Атеље 61” и Академија уметности, Нови Сад

Горанка Вукадиновиц, Горан Деспотовски

Академија уметности Галерија “Хол”
Установа за израду таписерија „Атеље 61“, Петроварадин

Година: 2018.

Дигитална верзија каталога